In al 13-lea aer conditionat.

Fericit nevoie mare ca scap de zapuseala neiertatoare a verii, m-am pornit de cu dimineata sa ma aprovizionez cu una bucata aer conditionat. Nu-i problema ca mancam iaurt cu paine, important e sa fie rece. Si uite asa, pune aerul pe carucior, plateste, cu chiu cu vai incarca-l in masina (acu’ ce-s eu de vina ca imi plac masinile cu 2 usi?). Dupa chinurile facerii a intrat. Mandru ca orice barbat care se ocupa cu de-ale casei, am facut programare pentru instalare. A doua zi mobilizeaza pe toata lumea sa facem loc pentru santier. Multumit nevoie mare de reusita logisticii mele, da-i cu treaba. Gauri, bubuieli, cafele, totul se ridica conform planului. Nimic nu avea sa stea in calea fericirii mele de a simti pe piele briza aceea rece ce-ti face pielea gaina. Dupa diverse probleme aparute ad-hoc, totul era gata. Momentul adevarului! Baga cablul, da-i contact, motor! Nimic! Aparatul era ca un pacient conectat la aparatele de respirat care tocmai trecea in nefiinta. Suceste-te, invarte-l, scoate cablul, baga cablul, roaga-te de cablu, nimic. Mori speranta! Domn’le e de la placa principala, zice el. Da-i telefoane, alearga cu masina, fa rost de placa, intoarce-te victorios. Pune placa, da-i contact, motor. Degeaba pacientul nostru doar ce respira prin aparat fortat, aer deloc. Se face 10 seara, frustrati, obositi, vestile sunt 2. Una buna si una rea: operatia a reusit, pacientul e mort. Singura explicatie: aparatul era cel de-al 13-lea montat in ziua aia. Futu-i mama ei de providenta!

Advertisements

2 thoughts on “In al 13-lea aer conditionat.

  1. Da, neplacuta situatie pentru tine, dar sunt convins ca si pentru montator. Din pacate astfel de situatii apar frecvent la echipamentele NO NAME si destul de rar la echipamentele de firma. Cu siguranta procentul de a apare o astfel de situatie este invers proportional cu pretul echipamentului.

    1. Corect. Singura problema e ca ce face un aparat de 2500 de lei face si unul de 1100 restul e brand. Totul e bine cand se termina cu bine. 🙂

Comments are closed.