Ce dracu’ ba?

Cand a aparut blog-ul, lumea nu prea era interesata de acest fenomen. Trebuie sa recunosc ca nici eu, da’ pe urma am ramas fara foi in jurnal si m-am gandit cu mintea mea primitiva cum c-ar fi mai bine sa scriu aici. Foile nu se termina niciodata. Bloguri sunt multe pe net-ul asta, cu subiecte care mai de care, de la ciorapi de dama, pana la a doua venire a lui Isus pe pamant. N-ar fi asta o problema, foarte bine ca e gradina mare, are lumea ce sa citeasca pentru ca oricum carti nu prea se mai citesc. Dar bineinteles ca odata cu aparitia blog-ului au aparut si “experti” in blog. Exact, din aia care le stiu pe toate si nu dau gres niciodata. Si uite cum au aparut “expertii” au aparut si subiecte de genul: “7 sfaturi pentru gasirea unor subiecte interesante pentru blog”, “cum sa aduni trafic”, “reteta succesului pentru blog”, “castiga miss popularitate blog”, “ce subiecte abordam pe blog”, etc.

Pai ce dracu’ ba?! Parca prostia asta de blog presupunea sa fie doar un fel de jurnal, unde tu scrii ce ti se pare interesant, parerea ta, poate ai vreo revelatie si vrei sa comentezi ca tot omu’ din popor. Poate te-ai despartit de mandra, ai vreo drama si vrei ca lumea sa fie solidara cu tine, cauti un umar pe care sa plangi. Sau poate esti poet, fotograf, inginer, popa si vrei sa impartasesti altora ceva din creativitatea ta. Presupun ca daca ti-ai facut blog, subiectele trebuie sa vina natural, nu sa stai sa citesti 10 bloguri ca sa compui un subiect din ce-ai citit acolo. Sau, daca n-ai inspiratie, preia un articol din alta parte, spune sursa si da la populatie sa citeasca. Maine o sa apara oferte de criza pentru promovarea blog-ului, subiecte de blog cu 5 lei bucata si mersul la ghicitoare pentru dezlegarea subiectelor. Haide bai…

Advertisements

2 thoughts on “Ce dracu’ ba?

    1. Nu cred ca este o greseala. Diferenta este ca tu esti dedicata unui subiect, pe cand altii trateaza tot soiul de subiecte in genul ziarului Libertatea si scriu toate balariile unde se promoveaza incultura, superficialitatea si prostul gust.

Comments are closed.