Barbatul noul sex slab

Dupa sute de mii de ani in care barbatii au fost declarati reprezentantii sexului puternic, in care au dus razboaie, au cucerit lumi si au trimis un om pe Luna, s-a dovedit ca de fapt noi suntem reprezentantii sexului slab, conform unui studiu facut de cine altcineva decat de britanici.

Conform acestui studiu, care ne rapeste si ultimul lucru, pe care un barbat putea sa il afirme fara nicio umbra de indoiala si anume ca pana la urma urmei lucrurile se fac asa cum vor el, doar pentru ca asa vor muschii lui, barbatul este mai slab decat femeia pentru ca in timpul sarcinii, un fat de sex masculin, este mai predispus la complicatii decat unul de sex feminin.

De asemenea diferentele se pastreaza si pe durata vietii. Adica barbatii sunt mai predispusi la boli decat femeile, avem o viata mai scurta si acestea din urma rezista mai bine infectiilor.

Mai mult, suntem atat de slabi incat vor sa “ajusteze” medicina la nevoile noastre, care se pare sunt separate de cele ale femeilor, ca si cand am fi de fapt specii diferite.

Se pare ca miscarea de emancipare a sexului feminin nu s-a oprit doar la castigarea drepturilor de egalitate, vor acum sa treaca la conducere. Eu recomand fostilor reprezentanti ai sexului puternic, sa isi apere centura la categoria grea, iar atunci cand este nevoie sa treaca la cratita ca poate-si iau si doua in gura sau o perversa ca la Tg. Ocna.

Intrebarea mea este, daca nu mai suntem reprezentantii sexului puternic si nici al celui frumos, al cui suntem?!

Advertisements

2 thoughts on “Barbatul noul sex slab

 1. A se intelege ca suferiti de asa zisul complex de inferioritate?
  E stiut ca barbatii conduc lumea, ca in orice domeniu (de la stiinta , arta pana la gastronomie) capul de afis , “geniul” este un barbat.Practic , din punctul de vedere al maselor, voi sunteti solutia problemelor existentiale.Raspunsul va fi in marea majoritate a situatiilor in mainile unui barbat.
  De unde acum frustrarea ca vi s-a “rapit” onoarea de a fi sexul puternic?Se pare ca aceasta nevoie de “catalogare” s-a intors impotriva voastra.
  Dar nu-i nimic inca mai sunteti reprezentantii puterii.Pentru cat timp…asta e deja alta poveste.

  1. Pai cred ca pana acum ne-am imbatat cu apa rece, dar cand unul dintre noi a avut puterea de a spune ca nu suntem ceea ce credem ni s-a parut ciudat. Oricum pana la acceptare mai este mult de mers.
   Oricum cred ca e putin cam exagerata ideea cu geniul, capul de afis, s.am.d. Cred ca vi s-au recunoscut destule pana acum. πŸ™‚
   Si uite cine vorbeste de complicat, cateodata am impresia ca aceasta complicatie este in ADN-ul vostru πŸ™‚

Comments are closed.