Punct!…si de la capat?

2003-2009 cei mai frumosi ani din viata mea. Acest taifun a fost cel mai bun lucru din viata mea. Cuvintele sunt inutile, incapabile sa tina pasul. Ce e val, ca valul trece… Nimic mai adevarat! Privind in urma, zambesc cu drag… Un taifun! Un taifun ce a durat 6 ani. 6 ani pe care i-am trait asemenea unei curse intr-un montagne rousse… Totul a inceput de la nimic, m-a purtat pe cele mai inalte culmi, dar si in cele mai adanci vai, m-a facut sa simt din plin adrenalina vietii, curajul, frica, implinirea, disperarea, fericirea, teama… M-am simt actorul principal al unei reclame la mountain dew! Nici n-as fi vrut sa fie altfel.

De multe ori simtim nevoia sa ne oprim si sa pornim din nou. Pe alt drum sau cu puteri sporite. Atunci cand traiesti viata cu pasiune iti consumi energia si nu ai timp sa realizezi daca drumul pe care mergi este cel pe care vrei sa ramai pana la capat. Poate de aceea pastila de tinerete sta in puterea de a zice: punct si de la capat.

Punct si de la capat ar trebui sa  insemne in acelasi timp un nou inceput dar si o continuare. Punct si de la capat inseamna sa ai puterea sa spui stop rutinei dar mai ales ruginei cerebrale si sentimentale ce se depune doar daca faci greseala sa o lasi. Aceasta este realitatea mea. Daca am fi doar literele unui alfabet… oare cum s-ar scrie…?

“Tu crezi c-a fost iubire-adevarata…
Eu cred c-a fost o scurta nebunie…
Dar ce anume-a fost,
Ce-am vrut sa fie
Noi nu vom sti-o poate niciodata…”

I. Minulescu

Advertisements