Somnul dauneaza grav sanatatii!

Avem aici un profesor trasnit, dintr-un liceu din Baia Mare, care preda stiintele sociale. Este atat de trasnit incat in doar un singur semestru a lasat 147 de corigenti. Omul reclama fapul ca elevii sunt de vina, ca ei nu invata, ca nu sunt cuminti, etc.  Eu sincer cred ca altele sunt cauzele. Pe langa o lipsa acuta de sex si avand o mare cantitate de neuroni care alearga invers, mai exista o explicatie. Ne-o da chiar el:

Eu sincer ii recomand o cura pe baza de Orfiril Retard 1000 mg. (exista si sub forma de sirop), sau se poate incerca ceva mai extravagant ca, xanax 100 mg, rudotel 300 mg, eventual combinate cu 2 sticle de vin.  Inainte de ora 2 sa isi puna castile in urechi si sa asculte Pestisorul auriu sau Simbad Marinarul. Terapie prin electrosocuri, ambulatorii, practicata cu 2 cuie care se baga in orice priza disponibila prin casa, cu mod de administrare pe cale cutanata 2-5 min. Sedinte de masturbare prin hipnoza. De asemenea plimbarile lungi (cat mai luuuungi directia N-NV).

Ii dedicam in cor: Vrei sa dormi, si dormi…tu nu poti sa visezi, vrei sa dormi si dormi…nici ca-ti imaginezi…vrei sa dormi si dormi, tu nu poti sa visezi, vrei sa dormi si dormi…doar perna ta o vezi.

Semnat chiar de el, atotstiutorul, mai marele peste toti Gaudemaus igitur.

Advertisements

2 thoughts on “Somnul dauneaza grav sanatatii!

  1. e plina tara de asemenea distrusi, recomand examen psihiatric pentru toti cei care vor sa se angajeze sau sunt deja angajati in orice structura…s-ar putea sa avem surprize si disponibilizarile basesciene sa nu-si mai aiba rostul si sa fie nevoie de mult mai multe spitale de nebuni decat ne putem inchipui

    1. Nu merge, ca la noi daca te duci la un psiholog sau psihiatru inainte de a te angaja, e rusinos. Esti considerat bolnav daca ajungi acolo. Daca te uiti pe site ai sa mai vezi si alte exemple din astea geniale.
      Later edit: Somnul “natiunii” naste monstrii.

Comments are closed.