Dosarul NAS(P)A ep. II

Ca urmare a postului meu despre minunatata agentie NAS(P)A, Agentia a decis ca in loc sa isi retraga afirmatiile si sa isi ceara scuze public, ei sa faca o afirmatie zdrobitoare care sa imi demonteze comentariile…va rugam luati loc, caci de astazi : EXISTA VIATA PE MARTE!!!

Una dintre ultimele fotografii făcute de un rover trimis pe Marte i-a făcut pe cercetătorii de la NASA să-şi pună zeci de întrebări, cea mai importantă dintre acestea fiind “Chiar există viaţă pe Planeta Roşie?”

Astia la orice bolovan care seamana cu ceva, gata…exista viaaataaa!! Dupa ce au studiat atat planeta aia, au vazut ce conditii atmosferice sunt, ca nu respira nimic acolo, ca e cald de te caci pe tine…astia au gasit viata…si nu orice fel de viata ci o ditamai gorila. Cu siguranta ca reactie la postul acesta maine o sa spuna ca e King Kong sau Big Foot.  Poate o gasesc si pe Elodia. Oricum  eu sincer le recomand ca urmatorul Rover sa transporte si doua bax-uri de banane ca poate moare saraca gorila de foame ca alea martiene nu s-au copt inca.

DOVADA

Advertisements

2 thoughts on “Dosarul NAS(P)A ep. II

  1. Pai tu oricum nu apuci sa vezi. N-ai inteles ca in 2012 mori? Plus ca nici aia bogati nu stiu cat de sigur vor incepe o viata noua pe Marte. N-ai vazut ca e populata de gorile?

  2. Nu spulbera si sperantele noastre, ale ultimilor creduli care ingenuu vor sa vada ca cei bogati ca in fimul 2012 , vor vedea cum mor si cei bogati vor reincepe o viata eterna pe Marte….nu te rugam nuuuuu

Comments are closed.